“Veelzijdig” is de Kiezen fit magische uitdrukking

Uitgebalanceerd door de juiste voeding. Deze stilte in de volkstaal: eten en drinken houden hart en ziel bij elkaar. Tegenwoordig is gezond en uitgebalanceerd voedsel een groot probleem. Maar zelfs experts zijn het erover eens, ongeacht belangrijk onderzoek tot vandaag niet 100%, wat absoluut gezonde voedingsproducten suggereert.

Ons team heeft de specialistische suggesties voor een goed uitgebalanceerd eten voor u samen gedaan, waardoor de grootste misvattingen over het dieet zijn gemaakt en u enkele geweldige en gezonde gerechten hebt ontdekt. Aanpassingsvermogen.

“Veelzijdig” is de magische uitdrukking, die de Duitse maatschappij ook adviseert over gezondheid en voeding, en daarom rijk is aan verschillende vitale voedingsstoffen.

Maar ook de genetica Kiezen fit voor deze oorzaak

Waarbij een mengsel van verschillende voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten en granen, vooral nodig is, omdat ze de nodige draad bieden, vitamines, mineralen, maar ook koolhydraten, die het menselijk lichaam elke dag nodig heeft.

Veel experts op het gebied van nutriënten verwijzen naar de voedselpiramide, die weliswaar de vitale behoeften van verschillende teams van individuen sorteert, maar Kiezen fit die niet naar persoonlijke behoeften uitkijkt. leeftijd, lichaamsgrootte en levensstijl. Dit is eigenlijk de aangepaste voeding die het gemakkelijk kan helpen, omdat ze precies die factoren in aanmerking neemt.

Maar ook de genetica http://www.nelvanvooren.be/2011/ voor deze oorzaak, dat sommige mensen negatief reageren op voedingsmiddelen, kan de anderen helpen. behandel de relatie tussen het dieet (gezondheid en voeding) en ook DNA (genoom).

Maar ook de genetica Kiezen fit voor deze oorzaak

U gelooft dat ons dieetregime bezit is een grotere invloed op ons bedrijf dan alle andere andere omgevingsfactoren.

In Chinese medicatie, die nadenkt en bespreekt deze aanblik dat het dieetplan ons belangrijkste “medicijn” is.Waarom groenten en fruit zo cruciaal zijn.Vruchten en groenten bestaan ​​uit daarom gecontacteerde fytochemicaliën, die waarschijnlijk kunnen beschermen tegen kanker, cardiovasculaire verminderen ziekte en het voorkomen van weefselschade bij de mens.

Verder leveren ze cruciale vitamines die het menselijk lichaam misschien niet produceert.Vitaminen verbruiken cruciale activiteiten in onze stofwisseling en versterken het immuunsysteem van ons lichaam en ook onze gezondheid. gezondheidsresultaten ook voedingswaarde-thread in vegetatie voedingsmiddelen items in voldoende volume.

Ze ondersteunen onze spijsvertering functie en een goede invloed op koolhydraten evenals vetweefsel metabolisme.

Gehele tarwe of graan in plaats van wit gekleurde bloem en ook tarwe of graan

Deskundige in voeding aan te moedigen om 5 kansen per dag andere groenten en fruit te consumeren. alledaagse groente. Met een per inwoner-eenheid van rond de 60 kilogram per jaar daalt het verbruik In de laatste paar jaar daalde het vlees van vlees, nog steeds van Duitse Duitsers veel meer dan tweemaal zo veel dierlijke gezonde eiwitten, zoals gesuggereerd door specialisten.

Hoogstwaarschijnlijk zal deze consumptie kiezenfit.nl van vlees en vleesproducten zeker niet meer dan 300 tot 600 gram per week bedragen.

Te veel lichaamsweefsel metabolisch vetweefselweefsel in tegenstelling tot de gezonde en evenwichtige veggie lichaamsvetten en ook via het lichaam. Gehele tarwe of graan in plaats van wit gekleurde bloem en ook tarwe of graan.

Typisch, u moet volkoren of graan houden van geraffineerd wit gekleurd meel. Bij de productie van witte bloem wordt een bereik van voedingsstoffen gedropt, met 60% van de vezels VIJFTIG% calciummineraal, 70%, 80% magnesiummineraal, 99% chroom, 90% vitamine E en ook ijzer 90% vitamine B1.

Alle nuttige voedingsstoffen zijn eigenlijk zo dat ze zeker niet in het wit gekleurde meel zitten.

Dit bestaat uit veel koolhydraten hiervoor, en vanwege het verminderde vezelgehalte wordt het koolhydraat in het meel in de dunne darm in glucose extreem snel omgezet. Bovendien zijn de materialen in de tarwe of het graan aantoonbaar verslaving-inducerend. U kunt dus veel beter kiezen uit verschillende soorten bloem, zoals roggemeel, speltmeel of zelfs amarant.

Maar is eigenlijk niet echt

De belangrijkste misinterventies van het dieetplan. Overtollig vet is eigenlijk EXCESVET: als basisregel zijn veggie-vetten en overtollig vet van vissen gezond en in balans. Slim maakt margarine: rnet. heeft aanzienlijk minder vetweefsel dan boter, veel van het vermoeden. Maar is eigenlijk niet echt. Ter vergelijking: 100 g boter, slechts 32 bevat kcl minder 754 kcl, margarine.

Rauw eten is eigenlijk gezond en uitgebalanceerd: natuurlijke rauwe voedingsmiddelen bevatten veel vitamines, is bovendien een uitdaging om te absorberen en veroorzaakt meestal ook opgeblazenheid en indigestie.

De specifieke ingrediënten voor voedingsmiddelen worden veel beter bereid uit het lichaam. Een drank voor de spijsvertering: Kiezen fit de verwachting dat een sterke drank beter helpt bij de spijsvertering na een zware maaltijd, is eigenlijk maar half correct.

Brandewijn kalmeert echter de buikzenuwen, maar hij garandeert niet dat vetverbrandende maaltijden eigenlijk worden verdund, maar het buikzuur. Dit is eigenlijk verantwoordelijk splitsen van het lichaamsvet, wat mogelijk aanzienlijk langzamer is als gevolg van de dip. Dus je hebt veel langer alcohol nodig in de buik om het voedsel te verteren. Groene spinazie bevat veel ijzer: groene spinazie bevindt zich in de normale staat tot 90 procent water.

Vitamines zijn ongetwijfeld belangrijk Kiezen fit

HONDERDEN gram van gekookte groene spinazie bevatten slechts ongeveer 2 milligram van ijzer in werkelijkheid! Koffie verwijdert het lichaamssysteem water: koffie wordt eigenlijk helemaal niet gebruikt, hij kan gemakkelijk een diureticum krijgen.

Bij normaal gebruik van, hoe eenvoudig ook om het fysieke lichaam uit te leggen, wordt zichzelf opnieuw ingesteld. Desalniettemin zou u elke dag slechts 4 mokken moeten hebben om er zelf voor te zorgen. Hoe meer vitamines, des te beter: vitamines zijn ongetwijfeld belangrijk! Een overdosis aan vitamines kan echter schade aan de gezondheid en de gezondheid veroorzaken. Vitamines zijn ongetwijfeld belangrijk Kiezen fit

Moet dat specifiek samen met bèta-caroteen evenals de in vet oplosbare vitaminen A, D, E, evenals K. Light-producten slank te zien: slechts op het eerste glimp, zijn lichte producten eigenlijk een goede keuze.

Als ze van dichterbij komen, zijn ze meestal vaker caloriearm dan caloriearm, maar zijn ze gewoon caloriearm.

Vaak bevatten ze minder lichaamsvet, maar meer snoepjes. Gemengde groenten zijn regelmatig goed uitgebalanceerd: er wordt regelmatig verondersteld dat sla bijzonder gezond is. Hoewel hij eigenlijk voor 95% water bevat en veel vitamines bevat, zoals aangenomen. Alleen de donkergroene verschillende kleuren veroorzaken deze misvatting. (Artikel Süddeutsche Zeitung).

Ervaar je diarree Kiezen fit en buikpijn na het eten

Bruine glucose is gezonder in vergelijking met wit: echter nee. Er is geen verschil tussen bruine en witte snoepjes, vanwege het feit dat beide zijn samengesteld uit slechts ongeveer honderd procent schone sucrose. Als fructose eigenlijk zeker niet wordt geaccepteerd, Suikerintolerantie. Ervaar je diarree en buikpijn na het eten? Waarschijnlijk na specifiek gezonde maaltijden zoals fruit? Uw arts kan niets vinden? Er kan suikerintolerantie optreden.

In dit specifieke geval leiden met name fruit, desserts en ook honing tot schrijnende indigestie.

Suiker intolerante mensen zijn vaak geïrriteerd en Kiezen fit ook denken dat gezond consumeren niet haalbaar is voor iedereen voor een leven lang.

Ervaar je diarree Kiezen fit en buikpijn na het eten

In de meeste gevallen kan een suikerintolerantie echter genezen of een minimum aan verbetering, dat het gebruik van specifieke hoeveelheden fructose weer haalbaar is. Fructose Prejudice – een toenemend aantal individuen heeft effect op.