Met deze 6 richtlijnen voor dieetvoorschriften heeft Kassidy 60 kilo afgevallen.

Wanneer Kassidy op een gegeven moment op de weegschaal staat en haar 118 pond toedient. de jeugdige mama herkent dat ze iets moet transformeren. Dit begint hun manier van leven volledig te transformeren en verliest ook blije 60 kilo in slechts 18 maanden. Vandaag stelt de 25-jarige in een vergadering samen met “People.com” zoals die werd uitgevoerd.

“Ik heb aangegeven waar ik me niet langer in de spiegel wilde onderzoeken”, herinnert Kassidy zich haar ergste kans. De geboorte van haar kleine Harley Davidson heeft haar doen beseffen dat ze zeker niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun kind wilde verwijderen. Deze zes voedingsregimes, waar de Amerikaan puur voor is, behaalde haar droomgewicht in slechts een paar maanden en gelooft vandaag zowel fitter als gezonder in vergelijking met vroeger. En ook het allerbeste aan haar procedure: Kassidy slaagde er niet in om zelfs maar vetten te maken! Hun fysieke fitnesstechnieken zijn eigenlijk:

# 1 fitness logboek

“Ik ben in feite een gezondheids- en fitnessdagboek waarin ik mijn progressie vastleg en ook ben ik regelmatig bezig met het vinden van gloednieuwe trainingssessies, zodat ik niet minder zal worden”, vertelde de jonge moeder in het interview beter.

Verbruik # 2 Mehr water

“Ik begon te drinken met betrekking tot drie en een halve liter uit het water,” zegt ze in een sollicitatiegesprek, samen met het tijdschrift. Ontdek wat gemakkelijk water kan maken bij het verwijderen.

# 3-progress-foto’s

Kassidy maakt selfies en ook vaak zelf foto’s om uw vooruitgang op het gebied van gezondheid en fitheid en fysieke veranderingen in de loop van de maand bij te houden. “Daarom begreep ik dat oude ik nieuw mij gemotiveerd.

# 4 geen rechtvaardigingen

Op dit punt dat waarschijnlijk verband houdt met een van de meeste dieetplannen. “Vandaag zet ik een pizza terug voor het avondeten, en morgen samen met het dieetplan” of “ik blijf vandaag op de bank en train ook morgen langer.” Dus vergelijkbaar zijn de dieetregelingen excuses eigenlijk vaak het beginpunt van het einde.

Dus Kassidy creëerde als laatste plezier met open kaarten: het gebruikt hun sociale accounts van media om zichzelf te inspireren om op de hoogte te blijven. Je legt foto’s van hun trainingen en hun maaltijden in op Instagram. “Dat was waarschijnlijk de grootste inspiratie voor mij”, geeft Kassidy “People.com” toe. “Om te creëren voor de show maakt iemand vatbaar voor mishandeling waardoor ik ernaar verlangde om constant mijn beste te doen.”

# 5 caloriearm en ook gezond eiwitrijk voedsel

Het tellen van vetten dieet is eigenlijk niet aan Kassidys, want ze weet nog steeds zeker dat hun maaltijden over het algemeen kuiken, tonijn, kip, fruit, groenten en ook hele oppervlakken bevatten.

# 6 maaltijd-Prep

Elke zondag bereidt de jonge moeder voedsel voor op uw gerechten voor de week alleen. Hun maaltijd-Prep benadering ontmoedigt hen die komen van om on-the-fly toegang te krijgen tot ungesünderen voedsel. Je zult dit zeker extra willen consumeren als gezonde en uitgebalanceerde maaltijden worden bereid.

Ons bedrijf bewondert voor hun duurzaamheid en hun ambities, waardoor ze ervoor heeft gezorgd dat ze fitter is geworden voor zichzelf en haar dochter Kassidy. Kon houden bovendien identificeert zijn gewicht als u uit zo goed gebalanceerde techniek hebt.